Kurs

Kurs i grunnleggende fag-teknikker er en svært viktig del av læretiden, og noe vi har satt høyt på agendaen i en årrekke.
Vårt opplæringskontor tilbyr praktiske kurs til alle våre lærlinger – i både generelle, og mer spesifikke emner. Kursene gjennomføres på vårparten hvert år,
og har som mål å styrke våre kandidater på en best mulig måte opp mot fagprøve.
 
Terminliste, info og påmelding blir sendt ut fortløpende til alle våre aktive lærlinger og lærebedrifter på epost. Ta kontakt ved eventuelle spørsmål.

Eksempler på kurs

  •  Kraft og suppe kurs (kokk og ernæringskokk)
  • Dessertkurs (kokk og ernæringskokk)
  • Forberedende kurs (testfagprøver)
  •  Wienerdeigkurs (baker og konditor)
  • Vinkurs (servitør)
  • Fileteringskurs (kokk og ernæringskokk)